Olimpo Espai i MemòriaOlimpo Espai i Memòria - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
06:34
Olimpo Espai i Memòria


El Centre de detenció Clandestino, s'ubicava al barri de Floresta de la ciutat de Buenos Aires, durant la dictadura feixista de Videla-Viola de 1976 a 1983, va ser un dels llocs de tortura i repressió en el qual van morir molts argentins (obrers, estudiants i intel·lectuals, entre d'altres).

Convertit avui en un espai per a la memòria i la reflexió. Argentina pot sentir-se orgullosa de poques coses, una d'elles és haver condemnat la dictadura que va cometre els crims més atroços mai vist. Cap país al món ho ha fet, només els argentins. Haver-ho fet, garanteix que les futures generacions no ho repeteixin mai més.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv