[StAntoni] Què està fent [StAntoni] Què està fent
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
03:24
[StAntoni] Què està fent "Calàbria 66" per recuperar l'edifici de la ONCE?


Calàbria 66, un projecte social, educatiu i artístic al barri

Vint entitats del barri de Sant Antoni ens hem posat a treballar conjuntament per fer un projecte d'usos de l'edifici de Calàbria 66, que després de ser remodelat, serà destinat, en part, a equipament de proximitat per al barri.

El proper 14 de gener, en el marc de la Festa Major del barri, farem un Acte de presentació del projecte al Racó de Cultura (Viladomat 75) a les 19:00h.

+ info: Calabria 66

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv