U.E. Sants 2 - C.F. Vilanova i Geltrú 1U.E. Sants 2 - C.F. Vilanova i Geltrú 1 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:37
U.E. Sants 2 - C.F. Vilanova i Geltrú 1


Camp de L'Energia (13/01/2013 12:00)
Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 19)
Col·legiats:
Adrià Mellado Fernández. Jairo Berrocal Rodríguez, Adelaziz Ajdir Lanti.
Fa unes setmanes en l'últim partit que vam jugar a casa ho vam fer molt malament, en canvi avui en el retorn, encara que haguéssim perdut la gent hagués sortit contenta de l'entrega durant el partit. La alineació estava molt marcada per les absències de Geri, Fabregat, Vergés i Rangel, però avui no els hem trobat a faltar. I destacar el partit de Pipo i Illescas, avui motors de l'equip en atac.
La primera part ha estat amb domini altern, amb xuts per tots dos equips ben resolts per tots dos porters. Però ha estat a la segona part quan el Sants ha sortit amb una marxa mes.
No ha trigat gaire en arribar la millor jugada del Sants que ha acabat en un gran gol de Peque, pero el arbitre havia anul·lat la jugada per fora de joc. Cinc minuts mes tard i fruit d'aquesta empenta en un atac Cols ha tocat la pilota amb la ma dins de l'àrea. Pipo ha marcat el penalty i llavors el Vilanova ha despertat. No creava gaire perill de jugades trenades, però si es repetien constants faltes al seu favor al voltant de l'àrea del Sants, i era lògic pensar que tantes faltes a prop de l'àrea al final arribaria el gol. Peró abans d'això una falta lateral ben picada pel Sants, Illescas l'ha transformat en un gran gol de cap. Un parell de minuts mes tard, en una d'aquestes faltes a prop de l'àrea al final ha entrat a la porteria de Chueca. A partir d'aquí, el Sants ha intentat matar el partit, gairebé no ha provocat mes faltes a prop del àrea, amb el que el Vilanova ja no ha creat mes perill
Aquest últims minuts, i durant tota la segona part, el Sants a jugat, corregut i lluitat amb cor i cap, així al xiular el arbitre han acabat al terra extenuats i amb la gent aplaudint el seu esforç. Segona victòria consecutiva que ens suposa sumar mes punts que en els anteriors cinc o sis partits, això ens situa tretzens empatats amb el Morell fora de la zona de descens, però només a un punt d'aquestes posicions.
+ info: U.E. Sants 2 - C.F. Vilanova i Geltrú 1

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv