Els Castellers de Sants @Borinots inicien la temporada del 20è aniversari per Santa Eulàlia (17/02/2013)Els Castellers de Sants @Borinots inicien la temporada del 20è aniversari per Santa Eulàlia (17/02/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
Els Castellers de Sants @Borinots inicien la temporada del 20è aniversari per Santa Eulàlia (17/02/2013)


Amb el cinc de set, el set de set i el quatre de set amb agulla, els borinots fan la seva millor diada de la patrona de Barcelona i comencen així les celebracions dels 20 anys de la colla castellera.

La temporada per les colles de la ciutat de Barcelona va començar el passat diumenge en la diada de Santa Eulàlia, la patrona de la ciutat, superant tots els registres aconseguits anteriorment. Els Castellers de Sants també han firmat la seva millor diada de Santa Eulàlia portant el set de set a la plaça per primer cop en un inici de temporada.

L'actuació dels borinots es va completar amb el pilar de quatre caminant i el vano de cinc final, a més de fer un pilar de quatre davant la porta de Santa Eulàlia de la Catedral de Barcelona, igual que les altres colles de la ciutat.

Amb aquesta actuació comença també la celebració del 20è aniversari dels Castellers de Sants. Aprofitant la diada s'ha realitzat la primera reunió interna per tractar els diferents actes que es faran.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv