Marees Ciutadanes: manifestació #23F Barcelona. Fem-los Fora, Juntes PodemMarees Ciutadanes: manifestació #23F Barcelona. Fem-los Fora, Juntes Podem - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
12:01
Marees Ciutadanes: manifestació #23F Barcelona. Fem-los Fora, Juntes Podem


Manifestació el 23F a Barcelona: Fem-los Fora, Juntes Podem.

La ciutadania, autoconvocada a través de les entitats i les xarxes socials, es manifesta a Barcelona. La manifestació fou convocada en defensa dels drets socials, els serveis públics, els serveis socials, contra la privatització de la sanitat i l'educació pública, contra la repressió policial, contra el cop d'estat que han dut a terme els mercats, contra els desnonaments i pel canvi de la política d'habitatge, contra la corrupció, contra el deute il·legítim i el sistema antidemocràtic que gestionen les elits governants.

La ciutadania CRITICA que 'la pressió dels mercats financers, el deute generat per l'especulació i les brutals retallades i privatitzacions dirigides contra la majoria de la societat per part dels govern de Rajoy i Mas, PP i CiU, juntament amb la corrupció i la pèrdua de legitimitat de les institucions, han causat la pitjor crisi des de la transició'. Una situació que ha causat la reacció ciutadana, les marees'.

Exigeixen posar fi a les retallades i privatitzacions, un sistema públic real dels serveis bàsics i una auditoria del deute públic.
A Espanya les marees ciutadanes es van manifestar a 53 ciutats.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv