Homenatge a Concha PèrezHomenatge a Concha Pèrez - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
39:48
Homenatge a Concha Pèrez


Aquest vídeo és un homenatge a Concha Pèrez fet per gent de l'Ateneu Llibertari de Poble Sec, construït com un resum de l'entrevista que va fer Txema Bofill a Concha Pèrez per a La Tele.

http://latele.cat/entrevistes/txema-bofill-entrevista-concha-perez-miliciana-anarquista-22
http://latele.cat/entrevistes/txema-bofill-entrevista-concha-perez-miliciana-anarquista-12

Conxa Pérez Collado, de 95 anys, una lluitadora de tota la vida, quasi bé un segle de vivències històriques i confederals. Destaquem la seva participació en la preparació i acompliment de la revolució del 36, ignorada i tergiversada pels poders franquistes i pels actuals.

L'entrevista es va fer a la residencia Beltran i Oriol de la Generalitat, el dia 28 de gener, l'endemà de la primera vaga general, convocada sols pels sindicats actius i seguida per la gran «minoria» del país.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv