U.E. Sants 0 - U.E. Valls 0 (10/03/2013)U.E. Sants 0 - U.E. Valls 0 (10/03/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:45
U.E. Sants 0 - U.E. Valls 0 (10/03/2013)


Camp de L'Energia (24/01/2013 12:00)
Competició: Primera Catalana Grup 2 (Jornada 23)
Tot i que el resultat no es gens dolent, continuem mantenint a un rival directe a distancia, en cinc jornades només em perdut un partit i hem acabat sense encaixar un gol, la gent a marxat amb la sensació de que ens mereixíem mes i es així.
Del Valls hem tingut poques noticies. Causaven sensació de perill, que no perill, per l'alçada dels seus jugadors a pilota parada i fins al final la gent ha tingut aquell run run de que per qualsevol tonteria podien marcar.
A la primera part, el Sants ha sortit de menys a mes, però ja fos el porter o el pal evitaven el gol. Llavors en el minut 34 el àrbitre a instancies del linier ha expulsar a Alejandro Lara per agredir a Vergés, la pilota estava en un altre banda del camp i gairebé ningú ha vist res.
La segona part el Sants ha sortit com esperant que el gol ja arribaria, però a la vista de que no passava han començat a presionar, però igual que en primer temps, els pals, el porter o els xuts lleugerament desviats han evitat que el gol no arribés.

+ info: UESants Fan - U.E. Sants 0 - U.E. Valls 0 (10/03/2013)

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv