No demanem perdó per ser lliures, Solidaritat detinguts 29M a Sants @AccLlibSantsNo demanem perdó per ser lliures, Solidaritat detinguts 29M a Sants @AccLlibSants - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
03:07
No demanem perdó per ser lliures, Solidaritat detinguts 29M a Sants @AccLlibSants


No demanem perdó per ser lliures

Han passat ja uns quants mesos des de la vaga del 29 de març* i l'Estat pretén ancorar-nos en aquesta data com un símptoma de derrota i desil•lusió. No obstant això, som conscients que el que aquell dia va ocórrer fou tant sol una petita mostra de la capacitat real que tenim les persones per fer front a l'estat de misèria que ens pretenen imposar. Per a nosaltres, no existeix distància alguna entre la crítica i la subversió del sistema polític, doncs pretenem atacar les causes de la desigualtat social, no gestionar-les. Una desigualtat que marca la diferència entre els quals tenen molt i els que no tenen gens, entre els armats i els desarmats, de voluntat i decisió. L'evidència de l'enfrontament fa que reprenguem la nostra capacitat d'acció per incidir en totes aquelles realitats que fan fort el valor de la dissidència que lluita per la transformació social. D'un costat l'Estat i els símbols del capital amb els seus gossos de presa que a cop de porra i goma defensen la pau per als seus amos; de l'altre, nosaltres, les desposseïdes de casa i salari, però mai d'il•lusió. Il•lusió per veure caure als nostres amos i que ja mai puguin donarnos ni treure'ns més drets. Perquè aquell dia vàrem trencar amb la legitimitat que pretenen imposar a les nostres accions: la legitimitat de l'obediència. Sense la vènia del govern paràrem les màquines, deixàrem de repartir i de cuinar per als nostres marits, per què no necessitem permís del govern per ser lliures.

Tenim clar que el poder sempre governarà per a la seva pròpia perpetuació. La llibertat és, per a nosaltres, una conquesta irrenunciable que no pot conviure amb nocions com la de poder, domini i autoritat. És un principi que guia les nostres accions i es fa palesa mentre aquestes duren. Llibertat és el que es respirava als carrers de Barcelona aquest dia 29, quan ens vam adonar de la nostra capacitat d'acció, de que els nostres objectius de canvi passen inevitablement per un enfrontament directe front aquells que ens neguen la paraula i la decisió, sense més motiu que l'utilitarisme del mercat.

I més tard... Més tard la repressió: judicis de tots els tipus, telenotícies, papers, advocats, pors i barrots. Alguns companys ja varen sofrir l'amarg tacte del presidi, altres encara no, però l'amenaça fa que visquin sempre amb una petita presó dins. Sentiment de ràbia quan sents en la teva pell que poden fer amb tu el que vulguin. En quin moment els hem donat tant poder? En quin moment ens va semblar aquesta una bona idea? Ràbia quan t'envien a la presó; ràbia quan et tiren de la teva casa; ràbia quan t'acomiaden del treball; ràbia quan et disparen i et colpegen; ràbia, en definitiva, quan t'imposen una vida que et lliga a la seva voluntat.

Per tot això, i per no hipotecar la nostra activitat política a causa de les despeses de la repressió, demanem el suport i la col•laboració de les nostres companyes i els nostres companys, a través de la qual es podrà diluir la càrrega que pesa sobre nosaltres per així tenir la possibilitat de seguir construint xarxes que ens permetin enfrontarnos a l'Estat i construir alternatives.

Res ens importen els seus discursos mediàtics, ni les seves formes repressives contra militants llibertàries, perquè en aquesta batalla no està en joc la nostra vida, sinó el món i, per això, vencerem. La nostra voluntat és ferma, perquè la guerra pot portar més sofriment, però la pau segur ens portarà esclavitud.

Visca la revolució social.
Visca l'anarquia.

* El passat 29 de Març de 2012 va tenir lloc una forta vaga general a
l'estat espanyol, a Barcelona es va convertir en un dia de lluita popular
atacant els causants i defensors de les nostres misèries, arran d'aquesta
diada més de 100 persones varen ser detingudes a tota Catalunya i 6 varen
estar sota presó preventiva (entre elles dues persones del barri de Sants).
Per col·laborar econòmicament amb l'esforç antirrepressiu de les companyes de Sants, s'ha creat aquest número de compte.

2100-0959-68-0100836750

A dia d'avui són 6 les encausades (4 d'elles militants llibertàries) en el barri de Sants per el 29M. Anirem actualitzant informació sobre l'estat dels processos judicials.


Acció Llibertària de Sants.
http://acciollibertariasants.wordpress.com

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv