PosesPoses - SantsTV
 Art 
Publica a Diaspora Web
04:14
Poses


"Poses" és un living que crítica l'absurd i artificial del món del glamur i de la moda que ens venen les revistes, en concret a la imatge distorsionada que difonen de la dona a través de models que no representen a les dones reals.

Utilitzant les postures impossibles de les editorials de moda, un grup de dones reals trasllada aquestes posis a escenes quotidianes: la cua d'un museu, el supermercat o un semàfor, provocant la reacció dels espectadors.

MÉS INFO I FOTOS: http://yolandadominguez.blogspot.com/...

ENGLISH: http://www.yolandadominguez.com/home/

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv