Missatge als votants del PP #LaPAHalVotanteDelPPMissatge als votants del PP #LaPAHalVotanteDelPP - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
02:37
Missatge als votants del PP #LaPAHalVotanteDelPP


#LaPAHalVotanteDelPP

Des de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca demanem als votants del PP que no es creen la campanya de descrèdit llançada pel Govern.

No som "l'enemic", sinó les víctimes de la crisi i de la gran estafa hipotecària que s'ha donat en aquest país arran de la bombolla immobiliària. Les víctimes que ens hem hagut d'organitzar des de baix per fer front a aquesta injustícia.

La PAH és un moviment plural i transversal.

A la PAH portem més de quatre anys lluitant pels drets fonamentals, superant bàndols i diferències ideològiques, i convidem a tots fem visible el suport a les mesures de la ILP sumant-nos a la campanya PrimaveraVerde.

http://primaveraverde.afectadosporlah...

Un agraïment a Silvia González Laá, Iván Domínguez, Lluís Mestres, Xavi Andreu i Xavier Mestres, l'equip que ha realitzat aquest vídeo.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv