Concentració en Barcelona en memòria d'Íñigo CabacasConcentració en Barcelona en memòria d'Íñigo Cabacas - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:14
Concentració en Barcelona en memòria d'Íñigo Cabacas


Ara fa un any Íñigo Cabacas va morir a causa d'una bala de goma disparada per un policia de l'Ertzaintza. A hores d'ara, la seva família encara no ha obtingut justícia, l'agent que va disparar no ha estat apartat del cos, ni tan sols jutjat.
Les víctimes d'aquests projectils saben prou bé que el que li va passar a l'Íñigo podria haver passat a qualsevol, i pot tornar a passar mentre aquestes armes no es prohibeixin. El dia 9 ens concentrarem a Barcelona, a la plaça Sant Jaume, per recordar-lo, i per enviar un missatge de solidaritat a tots els seus familiars i amics. Volem que això no passi MAI MÉS. No pot morir cap ciutadà a causa d'una bola de goma, lamentablement ja hi ha hagut prou víctimes mortals amb aquestes armes.

L'associació Stop Bales de Goma convoca una concentració el dimarts dia 9 d'abril, quan farà un any precís de la mort de l'Íñigo, a la plaça Sant Jaume a les 19h. Esperem a tots aquells que es solidaritzin amb la causa per dir MAI MÉS a un mort per una bala de goma.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv