Contrainfos 42 (09/04/2013) Contrainfos 42 (09/04/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
31:07
Contrainfos 42 (09/04/2013)


En aquest contrainfos parlarem del escratches, de la campanya no devem no paguem que convida a totes les persones del 1 d'abril a l'1 de maig a remoure els diners i tancar les comptes obertes en banques capitalistes. Parlarem tambè de la campanya "ni precintades ni callades", del judici a l'Adri de cornellà i de la mani abortista i antiabortista.
D'altra banda, Contrainfos va estar a la 21a edició del forum social mundial de Túnez i vam fer una notícia. A l'entrevista anirem cap a Grècia per parlar amb un activista de Tesalònika i a l'observador veurem 4 noticies a remarcar.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv