Negoci al Clínic #negocialclínicNegoci al Clínic #negocialclínic - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
04:47
Negoci al Clínic #negocialclínic


L'Hospital Clínic és públic. Barnaclínic, instal·lada dins del Clínic i que s'administra privadament, també és una instal·lació sanitària pública.

Per què el Govern de la Generalitat tolera - com a mínim -, que es discrimini a les persones en funció del seu poder adquisitiu?

Si tens diners pots aconseguir una habitació a Barnaclínic i si no en tens NO. I aleshores corres el risc de romandre a un passadís. Discriminació? Sanitat de classe? Ciutadans de primera i de segona discriminats pels diners?

Aquesta és la sanitat que propugna President Mas? Per què suposo que té coneixement del què està impulsant el Conseller Boi Ruiz, oi?

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv