U.E. Sants 2 - U.D. Torredembarra 0 (19/05/2013)U.E. Sants 2 - U.D. Torredembarra 0 (19/05/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:34
U.E. Sants 2 - U.D. Torredembarra 0 (19/05/2013)


Tres punts d'or per continuar amb la lluita per no perdre la categoria. Tot i que finalment no millorem la posició a la taula si ens col.loquem un pas mes a prop de la salvació.
El partit no ha tingut gaire de bon futbol, i el podem dividir en tres parts. La primera el Sants ha sortit molt intens i molt pressionant i fruit d'això ha arribat el primer gol. A partir d'aquí el Sants ha baixat una mica la pressió i el Torredembarra s'ha fet amb la possessió de la pilota però sense cap incidència al marcador. Així fins que arribat el deu de la segona part, en una bona contra el Sants ha fet el segon. Llavors el Torredembarra ha tingut que obrir línies i anar a per totes i el Sants aprofitava per fer perilloses contres que haguessin pogut sentenciar el partit, però el marcador ja no s'ha mogut.
Hem de contar que baixaran segurament els cinc últims classificats, estem a dos llocs de la salvació i només a un punt, però hauríem de guanyar els dos partits que resten. A casa del Tecnofútbol, qui també esta implicat en el descens, i rebrem en l'ultima jornada al Morell que amb sort ja serà equip de segona catalana i no es jugarà res.
La classificació actual: 11. Redis 36pts, 12. Torredembarra 35pts, 13. Tecnofútbol 33pts, 14. Cervera 33pts, 15. Torreforta 33pts, 16. Sants 32pts, 17. Valls 29pts, 18. Morell 29pts

+ info: http://uesants.blogspot.com.es/2013/05/ue-sants-ud-torredembarra.html

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv