Revaloritzem les pensions! #Sants (22/05/2013)Revaloritzem les pensions! #Sants (22/05/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
09:01
Revaloritzem les pensions! #Sants (22/05/2013)


La gent pensionista de Sants i rodalies presenta la sol·licitud d'abonament de la revalorització de les pensions corresponent a gener-novembre de 2012, a l'oficina de l'INSS del carrer Numància 23.

Des de les Assemblees de Sants i Les Corts, amb la col·laboració del Centre Social de Sants, estem impulsant la campanya de reclamació de la revalorització de les pensions del 2012, iniciada pel Col·lectiu Ronda.

Explicat de forma ràpida, el Govern publicà un Reial Decret-Llei (28/2012, de 30 de novembre) que, injustament i en contra de l'article 48 de la Llei General de la Seguretat Social, nega l'actualització anual de les pensions segons l'IPC. El pitjor del cas és que a sobre l'aplica retroactivament.

La campanya insta a les persones pensionistes a reclamar l'actualització de les seves pensions pel període de Gener a Novembre del 2012 (o sigui: l'aplicació del Reial Decret-Llei, no pot ser retroactiva).

Malgrat que les reclamacions s'han de fer individualment, volem fer una presentació col·lectiva per a col·lapsar l'administració i fer pressió el proper dimecres 22 de maig a les 11h a l'oficina del INSS del carrer Numància, 23.

Tant l'Assemblea de Sants com el Centre Social de Sants i el Col·lectiu Ronda, donaran suport logístic i assessorament als pensionistes que vulguin fer la reclamació, però és important és que la mateixa gent pensionista s'impliqui i s'auto-organitzi.

Informació i documentació: http://salvemlespensions.wordpress.com

Vídeo de la presentació de la campanya: http://youtu.be/Pm_wnYtyL48 (19'52')
Vídeo complert, amb preguntes i respostes: http://youtu.be/aSqV_N8EQCI (46'30′)

Preguem que feu difusió d'aquest text. Si no sou pensionistes, segur que teniu familiars o coneguts pensionistes.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv