El Daguerre de Sants. Restes d'unes fotografies a la biografia d'un barriEl Daguerre de Sants. Restes d'unes fotografies a la biografia d'un barri - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
02:41
El Daguerre de Sants. Restes d'unes fotografies a la biografia d'un barri


Vídeo promocional de la campanya de crowdfunding per a l'exposició "El Daguerre de Sants. Memòria d'un barri" a la plataforma Potlatch: http://potlatch.es/proyecto/apoyos/109.
Fotografies i realització: Ricard Martínez
Fotografies d'arxiu: Estudi Fotogràfic Daguerre, Arxiu Municipal del Districte Sants-Montjuïc, Col·lecció particular de Ricard Marco.
Agraïments: Francesc Tapia Bonet, Estudi Fotogràfic Daguerre.
Música: Johannes Brahms, 25 variacions i Fuga Var. I-III / Pierre Feraux
Una producció d'Arqueologia del Punt de Vista (http://arqueologiadelpuntdevista.org) en suport al projecte "El Daguerre de Sants" de Fotoconnexió.
Més info: http://fotoconnexio.org

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv