#P9 Judici nau Puigcerdà #Som300#P9 Judici nau Puigcerdà #Som300 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
08:11
#P9 Judici nau Puigcerdà #Som300


El 14 de Juny de 2013 s'ha celebrat el judici contra els habitants de la nau Puigcerdà en la que hi viuen mes de 400 persones amb families i nens.
La propietària i l'ajuntament estan pressionant tot el que poden per fer fora a aquesta gent que no tenen cap altre lloc a on anar.
Encara que molts organismes internacionals han dit que els habitants de la nau han de tenir accés a l'aigua, no tan sols se'ls ha negat l'aigua, si no que ara també els han tret la electricitat.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv