Les bales de goma a Estrasburg #stopbalesdgomaLes bales de goma a Estrasburg #stopbalesdgoma - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:49
Les bales de goma a Estrasburg #stopbalesdgoma


El 17 de juliol de 2001: Durant el desallotjament d'una altra casa okupada, la policia assalta il·legalment la Kasa de la Muntanya a Barcelona.
Agents de la Policia Nacional disparen bales de goma de forma indiscriminada i directament a les persones que es troben al carrer.
Carles Guillot rep un impacte directament a la cara, rebentant-li l'ull i trencant-li el pòmul i el nas. Des del Març del 2005 s'ha iniciat un procés administratiu contra l'Estat i s'han posat demandes davant l'Audiencia Nacional, el Tribunal Suprem, totes desestimades. El Tribunal Constitucional no va admetre a tràmit el recurs. Després de 12 anys, no hi ha reparació ni responsable.
El del Carles hauria de ser el primer i l'últim cas a arribar a Estrasburg per l'ús de les bales de goma.
La demanda és contra l'Estat Espanyol perquè les lesions patides suposen un tracte inhumà i degradant i perquè 12 anys de procés vulnera el dret a un procés just en un termini de temps raonable.
Ajuda'ns a arribar-hi i a què l'Estat espanyol sigui condemnat.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv