Emergència alimentària o propietat privadaEmergència alimentària o propietat privada - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
10:22
Emergència alimentària o propietat privada


Què és més "digne/indigne" remenar els contenidors de brossa per trobar menjar o agafar-lo d'un supermercat?

Emergència alimentària o propietat privada

L'acció va ser feta el 8-11-2012 i tenia com a finalitat, a més a més de lliurar menjar a persones que no en tenien, reflexionar fins a quin punt el dret a la propietat privada d'una empresa amb beneficis, - mai d'una persona particular - pot posar-se per davant dels drets fonamentals imprescindibles per sobreviure.
El dia a dia ens demostra que el Banc dels Aliments és insuficient per garantir les necessitats bàsiques, aleshores "què han de fer les persones que no poden satisfer el dret inalienable a alimentar-se per sobreviure si no tenen feina, ni diners, ni ningú que els doni de menjar?
Dret a l'alimentació, dret a la vida, confrontats al dret a la propietat. Tal i com evoluciona la crisi, cal trobar solucions que previnguin i evitin el risc que poden arribar a suposar situacions límit.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv