Marcos Arruda - Brasil IndignacióMarcos Arruda - Brasil Indignació - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:15:47
Marcos Arruda - Brasil Indignació


Situació dels moviments socials a Brasil i de l'actual estat de revolta i indignació per Marcos Arruda.

Marcos Arruda és economista, pensador, educador popular i activista dels moviments socials Brasilers des de l' economia solidària. Així com autor de varis llibres i de múltiples treballs i col·laboracions per diferents publicacions.

Aprofitant la seva estada entre nosaltres, os convidem a una xerrada sobre la situació dels moviments socials a Brasil i de l'actual estat de revolta i indignació.

La xerrada es realitzà el dimarts 16 de juliol a les 19 hores al local del Grup Ecos. Carrer Casp, 43 baixos, de Barcelona.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv