Els Joves del barri (Cas, 1982) Els Joves del barri (Cas, 1982)  - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
39:40
Els Joves del barri (Cas, 1982)


Los Jóvenes del Barrio (1982)
Video-Nou (Vídeo comunitari)

http://educaciotransformadora.wordpre...

Documental sobre la vida dels joves del barri de Canyelles de Barcelona. Els joves parlen de l'escola, el treball i l'atur, l'oci, les drogues i la delinqüència. També parlen de la relació entre nois i noies, de l'aprenentatge del català, la música, el vídeo i la presó. Després d'una breu introducció al vídeo dels joves, motivats per la novetat del medi, entrevisten als seus amics. També donen la seva opinió quatre mares amb diferents situacions familiars.

Va ser realitzat per Albert Estival (SVC) i M ª Lluïsa Roca (SVC) amb la col•laboració del IRES (Institut de Reinserció Social) i el vídeo va ser sol • licitat per l'Institut Sociològic de la Universitat d'Utrecht (Holanda) i presentat al Congrés Mundial de Sociologia de la ciutat de Mèxic a l'agost del 1982.

http://educaciotransformadora.wordpress.com/2012/04/24/els-joves-del-barri/

http://www.hamacaonline.net/obra.php?id=818

Pots veure el documental que es fa 30 anys més tard "Aquells Joves" a : http://www.youtube.com/watch?v=aBWZ4h39UKM

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv