#Ejecucion (Cas)#Ejecucion (Cas) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
05:59
#Ejecucion (Cas)


Cada dia, 115 famílies, només el 2012, 40.000 (equivalent a la població de la ciutat de Sòria) van rebre una trucada similar a aquesta. Aquesta altra violència invisible.

Curtmetratge en suport a la lluita ciutadana contra els desnonaments, de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) i en favor de la ILP (parem els desnonaments, dació en pagament, lloguer social).

Protagonitzat per Laura Dominguez i Carlos serrà. Produït col·lectivament per Audiovisual Working Class (tècnics de cinema i TV, militants del sindicat TACEE)

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv