U.E. Sants 0 - C.D. Premià de Dalt 1U.E. Sants 0 - C.D. Premià de Dalt 1 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:35
U.E. Sants 0 - C.D. Premià de Dalt 1


U.E. Sants 0
C.D. Premià de Dalt C.D. Premià de Dalt 1
Camp de L'Energia (22/09/2013 12:00)
Competició: Segona Catalana Grup 2
Col·legiats:
Raúl Díaz Ruíz. David Priego Vera, David Rodriguez Marín.
Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Freixi, Arbulu, Xavi, Picolo, Avilés, Navarro, Guille, Samu, Jordi, Peque.
U.E. Sants Suplents: Sergio, Urrutia, Muñoz, Aleix, Pardo, Guerrero, Castillo.
C.D. Premià de Dalt Titulars: Vila, Arnau, Pol, vicente, Buitre, Espada, Sánchez, Younes, Alvero, Rovira, Alfonso.
C.D. Premià de Dalt Suplents: Robert, César, Alborch, X.Prats, Galán, aldo, Edgar.
Comentari
Si algú no ha vist el partit i només mira les dades s'emportarà una idea equivocada del partit. El millor resum es contra el no-futbol el millor son gols.
El no-futbol l'ha posat el Premià. Ha jugat durant 80 minuts amb superioritat numèrica, 11 dels quals jugant amb 11 contra 9, i a pesar d'aquest avantatge cap xut entre els tres pals.
El Sants ha perdut dos jugadors per vermella directa, ja que han picat com passerells responent les provocacions dels contraris.
Els gols els ha posat el Sants, però en cap moment ha tingut la possessió de la pilota. Potser per la inferioritat numèrica, potser per ser la tàctica prevista, els de casa han reculat un pas, pressionaven i sortien ràpidament al contracop. Així en el minut 6, Navarro i Samu superen la defensa i es planten sols davant del porter. Navarro defineix molt be. Just després del enrenou de l'expulsió de Avilés, una gran jugada de Samu, acaba a peus de Peque al que fan caure dins de l'àrea. El mateix Peque marca el penalty. Només començar la segona part una gran jugada de Samu acaba en una bon rebuig del porter, la pilota la recupera Peque que en un gran moviment deixa asseguts al terra a un defensa i al porter i marca a plaer.
A part dels gols Samu, que ha dut de corcoll a la defensa, ha disposat de un parell de bons xuts, Navarro d'un altre parell, el recuperat Castillo (quasi un any de baixa) un bon xut de falta, totes ben aturades pel porter, i al final del partit Guille acaba marcant en una jugada que en la que només el assistent ha vist com a fora de joc.
Aquesta sembla la dinàmica de la categoria, així que ens hem de mantindre en la part de fer gols, i evitar entrar en res que no sigui jugar a futbol.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv