La drassana, disculpeu les molèsties La drassana, disculpeu les molèsties
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:13:56
La drassana, disculpeu les molèsties "El Astillero - Disculpen las molestias" (Cas)


"El Astillero - Disculpen las molestias", és un documental d'Alejandro Zapico sobre el Conflicte de Naval Gijón, amb Julio Rodríguez i Juan Tizón. Estrenat al Festival Internacional de Cinema de Gijón 2007.
Aquesta és la història dels treballadors d'una petita drassana del nord d'Espanya que durant anys s'han vist obligats a sortir al carrer per defensar els seus llocs de treball. Es tracta d'un capítol més, potser un dels últims, de la lluita contra el desmantellament industrial d'un regió, Astúries, en contínua reconversió. El Astillero és una història de sindicalisme, de reivindicacions, de solidaritat, però, sobretot, és la història d'uns homes que no s'han quedat sols en la lluita per la supervivència i la justícia.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv