[PV] Estudiants impedeixen amb una protesta l'acte institucional d'inici de curs de la UPV[PV] Estudiants impedeixen amb una protesta l'acte institucional d'inici de curs de la UPV - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
07:32
[PV] Estudiants impedeixen amb una protesta l'acte institucional d'inici de curs de la UPV


Un grup d'estudiants boicota l'acte d'inici de curs de la UPV al crit de 'Fora l'església de la univesitat!' en resposta a la presència de l'arquebisbe de València, Carlos Osoro, convidat a l'acte.

Un grup format per desenes d'estudiants ha boicotat avui al matí l'acte institucional d'inici de curs de la Universitat Politècnica de València (UPV), que s'havia de fer al paranimf. Quan ja hi havia algunes de les autoritats convidades a l'acte instal·lades al seu lloc, entre les quals l'arquebisbe de València, Carlos Osoro, els estudiants han accedit al paranimf, amb crits de 'som estudiants, no 'monaguillos' i 'fora l'església de la univesitat'. I han pujat a la tarima, on han desplegat una pancarta que deia: 'Universitat neoliberal: fracàs social'.

Al cap d'una estona, responsables de la UPV han fet marxar els convidats a l'acte inaugural, que finalment s'ha acabat suspenent.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv