UE Sants 2 - UD Cirera 0 (06/10/2013)UE Sants 2 - UD Cirera 0 (06/10/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
UE Sants 2 - UD Cirera 0 (06/10/2013)


Camp de L'Energia (06/10/2013 12:00)
Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 5
Gols: 1-0 Peque (37'), 2-0 Samu (54')
Entretingut partit de futbol on les forces han estat molt igualades. Una primera part molt igualada amb oportunitats a les dues porteries, fins que en el minut 37 Peque enganxa un pilota rebotada i de fort xut fa el primer, tot i que el porter del Cirera es queixava que la pilota no havia entrat del tot.
La segona part ha continuat amb la mateixa igualtat, amb la diferencia que ara Samu estava al terreny de joc donant la seva revolució habitual al joc. Així en el 54 feia el segon, diuen que molt maco, però jo quan l'he vist ja entrava la pilota per l'escaire. Tot i el resultat, la igualtat entre tots dos equips feia pensar que tant si el Cirera feia el 2 a 1 podria arribar l'empat, tant com si el Sants fes el tercer el partit estava sentenciat.
El segon gol del Sants ha arribat en el que s'està confirmant com la marca de la casa. Forta pressió, on tothom pressiona, en la sortida en la pilota de l'equip contrari, que provoca moltes recuperacions que gent com Peque, Navarro, Jordi o Samu (que amb el d'avui ja porta 6 gols en 5 jornades) converteixen amb gols. Aquesta marca de la casa, amb la seriositat defensiva (defensa i mig camp) que fa que només portem només 3 gols en contra, fa que haguem guanyat 4 partits, perdut 1, i tot que encara queda molta lliga, siguem líders de Segona catalana grup segon.

+ info: UE Sants Fan - U.E. Sants - U.D. Cirera

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv