U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1 - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1


Competició: Segona Catalana Grup 2, Jornada 7
Col·legiats: Francesc Girbau Llistuella. Joan Méndez Mateo, Sergi Asensio Alba.
Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Freixi (Pardo 77'), Castillo, Aleix, Arbulu (Marcos 77'), Avilés, David, Navarro (Picolo 77'), Peque (Gala 60'), Jordi(Guerrero 86'), Samu.
U.E. Sants Suplents: Sergio, Alex
U.E. Sant Juan At. de Montcada Titulars: Adri, Edgar, Porcel, Vasco, Joan Camí, Rafael José González, Sergio (Gerard González 77'), Casals (Javi Álvarez 51'), Nil (Eric Yañez 68'), Baena (Juan José Moreno 89'), Emmanuel (Vicente Mayor 68').
U.E. Sant Juan At. de Montcada Suplents: Marc
Gols: 0-1 Baena (57'), 1-1 Avilés (87')
Primer empat del Sants en aquesta lliga. Els primers compassos del partit han estat igualats, però enseguida el Sants s'ha posat a tocar la pilota que tants bons resultats li ha donat fins ara, mentre els de Montcada s'han tancat, jugaven a pilotades per muntar la contra, i sobretot jugaven molt al limit de la infracció amb estrebades, puntades, pèrdues de temps,... que poc a poc han anat embrutant i embossant el partit.
La falta de punteria i el joc travat han fet que la primera part acabés sense gols i la segona ha començat igual. En el minut 57 una d'aquestes pilotades cap endavant l'aprofita Baena per fer una bona jugada per banda i sembla que, mig errada mig encert, fa que el seu xut acabi a la xarxa.
Llavors han arribat els nervis dels santsencs per remuntar un resultat injust, mes l'estona que necessiten els jugadors de refresc que entren per centrar-se, ha fet que arribéssim al final del partit amb el marcador en contra, amb nervis al camp i molts mes nervis fora del camp. I no estat fins a tres minuts pel final que en una pilota mal rebutjada per la defensa de Montcada, la recupera Gala que fa una gran centrada i la posa al cap de Avilés que entrava de segona línea.
L'empat no era just, però era el millor resultat possible, i ja semblava que res mes havia de passar, però encara hem estat a temps per veure una entrada desproporcionada a Carlos que li ha suposat la segona groga per Vicente Mayor, i una jugada mes tard una falta al mig del camp de Picolo li ha suposat una vermella directe possiblement massa sanció per la falta comesa.
I la conseqüència de embrutar tant el joc durant tot un partit s'ha convertit en una indesitjable tangana, que sembla que ha començat Castillo i en la que s'ha vist embolicat jugadors i public de tots dos equips. Així que un bon punt amb mal regust i ja veurem si no hi ha sanció.

+ info: UESantsFan - U.E. Sants 1 - U.E. Sant Juan At. de Montcada 1

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv