Escarni a Ciutat Vella, per la mort de Juan Andrés #EscracheHoms (30/10/2013)Escarni a Ciutat Vella, per la mort de Juan Andrés #EscracheHoms (30/10/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
08:49
Escarni a Ciutat Vella, per la mort de Juan Andrés #EscracheHoms (30/10/2013)


0-10-2013. Barcelona, Barri del Raval.
Escarni a la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs per la mort de Juan Andrés Benítez a mans dels Mossos d'Esquadra

Escarni per demanar explicacions als responsables polítics de la mort de Juan Andrés, veí al barri, després de rebre una brutal pallissa a mans de Mossos d'Esquadra.

Perquè com veïnes i veïns del Raval entenem que els representants municipals són els responsables polítics d'aquesta mort, de la persecució a les veïnes i de la seva criminalització amb ordenances que fomenten els abusos policials. Aquesta actuació política té com a finalitat netejar el barri per a dedicar-lo a usos turístics. L'intent de gentrificació del barri és ben evident amb l'aprovació del Pla d'Abusos de Ciutat Vella i de les polítiques aplicades que estan sent demolidores per als més vulnerables.

Callen com a putes perquè tenen molt a amagar, ara que les putes del Raval no callen i s'organitzen com Putes indignades i surten al carrer a exigir els seus drets.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv