[PV] Les mentides de Rita Barberá en el cas Noos / declara com a testimoni davant el jutge Castro[PV] Les mentides de Rita Barberá en el cas Noos / declara com a testimoni davant el jutge Castro - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:44
[PV] Les mentides de Rita Barberá en el cas Noos / declara com a testimoni davant el jutge Castro


Rita Barberá desobeeix el jutge degà de València per burlar els 'indignats' a l'arribar al jutjat.

L'alcaldessa de València , Rita Barberá , ha aconseguit avui esquivar les desenes d'indignats que l'esperaven a les portes de la seu dels jutjats de la capital valenciana a l'accedir per una porta del darrere a l'òrgan jurídic, on ha acudit a declarar com testimoni en el marc del ? 'cas Nóos' ? . Desobeeix així una ordre expressa de del jutge degà de València perquè accedís per l'entrada principal . Francesc Camps, expresident valencià , s'ha acollit a realitzar una declaració per escrit , per al que el fiscal ja ha lliurat les preguntes que haurà de contestar demà .

Barberá va evitar igualment d'aquesta manera que la seva imatge fos captada pels nombrosos mitjans de comunicació que l'esperaven a la porta principal de la Ciutat de la Justícia de València .

L'alcaldessa va accedir cap a les 11.30 hores als jutjats per una de les portes posteriors . A l'òrgan jurídic es pot accedir, a més de per la porta principal , pels garatges , pel jutjat de guàrdia o per l'Institut de Medicina Legal .

Desobediència de l'ordre del jutge degà
La testimoni va fer aquest floreta tot i que el jutge degà de València, Pedro Viguer , havia donat instruccions perquè accedís per la porta principal com qualsevol altre ciutadà . Viguer comunicar aquesta decisió a la Policia Nacional , la Guàrdia Civil ia la Gerència de la Ciutat de la Justícia .

L'alcaldessa de València , Rita Barberá , ha abandonat poc després de les 13.30 hores la Ciutat de la Justícia de València on ha declarat en qualitat de testimoni durant prop mica més d'una hora davant el jutge instructor del cas Nóos , José Castro , per respondre pels contractes signats amb Iñaki Urdangarin i Diego Torres per celebrar tres jornades de les trucades València Summit a la ciutat entre 2004 i 2006 , a raó de 1.044.000 euros cadascuna .
El col · lectiu mans netes evidència com l'alcaldessa de València menteix als periodistes al donar una versió totalment diferent del que li ha dit al jutge Castro .
La portaveu del col · lectiu explica com Rita Barberá deia no recordar cap reunió fins que les evidències aportades en forma de prova pel jutge Castro li obligaven a reconèixer aquestes reunions mantingudes . Malgrat tot , l'alcaldessa ha negat aquestes reunions als periodistes , al · legant que només va tenir una trobada .
Així mateix ha dit als periodistes que les propostes d'Iñaki Urdangarín eren només idees a les que els faltava concreció .

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv