#Arasa a judici #18nStopImpunitat (resum)#Arasa a judici #18nStopImpunitat (resum) - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
05:40
#Arasa a judici #18nStopImpunitat (resum)


Contra la IMPUNITAT i REPRESSIÓ DEL SISTEMA, es convoca:
- a una concentració pel JUDICI A JORDI ARASA, el Sots-Inspector dels Mossos d'Esquadra, al davant de la Ciutat de la Justicia a les 9,30 del matí del 18 de novembre.
- a una RODA DE PREMSA a la mateixa Ciutat de la Justicia a les 12 h. del 18 de novembre d'una representant de la Querella Col.lectiva 27M, una de les advocades i en David Fernández.
- SOLIDARITAT #JUSTÍCIAJUANANDRÉSBENÍTEZ i ESTER QUINTANA, contra la brutalitat i els abusos policials.
Malgrat l'èxit assolit a causa del judici de faltes contra el sots-inspector dels Mossos Jordi Arasa, el col·lectiu 27M us convoca a la concentració del proper 14 de Novembre
Tothom recorda els fets de plaça Catalunya del 27 de maig de 2011 amb la brutal agressió policial contra milers de persones exercint els seus drets de reunió i manifestació.
Milers de fotos, videos, testimonis (un allau de testimonis gràfics i sonors) van mostrar al món la realitat d'una actuació policial injustificable i desmesurada, amb un desplegament d'efectius que van fer ús de tota mena d'armes, porres extensibles prohibides i fins i tot de bales de goma - que els protocols defineixen com "l'últim recurs", reservat per a casos de perill greu per a la integritat física dels agents o de tercers-.
Aquell dia només va perillar, i va patir en molts casos, la nostra integritat: centenars d'agressions (policials), material personal i informàtic destrossat, la plaça Catalunya convertida en escenari de violència (policial) gratuïta durant tot un matí. Drets polítics trepitjats, humiliacions, vexacions.
I després, les mentides: a la premsa, a l'opinió pública, als jutjats. Per part de responsables polítics i para-militars (Felip Puig, Manel Prat, etc.) que van actuar d'incitadors primer i d'encobridors després dels agents de la BRIMO i l'ARRO, cossos que van actuar amagant el rostre i la seva identificació.
57 persones vam decidir portar a judici els autors d'una sèrie de delictes que un estat democràtic consideraria gravíssims i intol·lerables.
En aquests dos anys i mig, després de les pallisses que vam patir aquell dia, hem hagut d'enfrontar-nos al desgast d'un procediment judicial farragós, ple d'obstacles i d'exigències. Un procès en el qual tant les víctimes com les seves advocades hem hagut de trobar i aportar proves, reconstruïr detalladament els fets, esperonar una burocràcia judicial no interessada - un cop més - en esbrinar la veritat.
I ara s'hi afegeix la mofa. El judici de faltes contra el sots-inspector Jordi Arasa per la seva dedicatòria de cops de porra al periodista David Fernàndez és l'única resposta que el sistema sembla poder oferir a l'exigència de justícia de les persones massegades i de gran part de la ciutadania. Una resposta que, en cas de condemna, només es traduirà en una multa ridícula, molt inferior a les que ens imposen per manifestar-nos o fer una pintada.
D'altra banda, el mes de març d'aquest any es va sol·licitar com a diligència d'instrucció realitzar una pericial fisonòmica per tal de determinar si l'agent causant de les lesions d'almenys 6 de les persones querellants és el sotsinspector 4364, Jordi Arasa, identificat com l'autor de les lesions d'un dels querellants en concret (D. Fernández). El Jutge Instructor encara no ha donat resposta a aquesta sol·licitud, motiu pel qual es tornarà a sol·licitar.
La contundència amb la qual l'aparell judicial actua contra els vaguistes, les manifestacions de dissidència, l'ocupació de vivendes buides té com a contrapunt la impunitat més absoluta quan qui infingeix la lletra i l'esperit de la llei és la policia. Només podem constatar - com deia una frase del 15 M -- que "no som anti-sistema, és el sistema que és anti-nosaltres".
Denunciem aquesta farsa i alhora anunciem la nostra voluntat de seguir lluitant per aturar l'espiral de violència institucional que, des d'aquell 27 de maig de 2011, ha provocat episodis amb nom propi Quintana, Cazorla, Benítez i que s'ha plasmat en una munió d'actuacions escandaloses i lliberticides amb les mentides, els encobriments (a la comissaria del Raval, de Les Corts), la derogació codi deontològic policial, l'aplicació grotesca de la llei antiterrorista als 5 de Sabadell...
Malgrat l'éxit aconseguit per Felip Puig, continuat per Ramon Espadaler(actual Conceller d'Interior) i Manel Prat(Director General dels Mossos d'Esquadra) en dotar Catalunya d'una policia que "fa por" no ens rendim i convoquem a una concentració el dia 18N davant la ciutat de la justicia a les 9,30h i Roda de Prensa a les 12,00h.

http://som27m.wordpress.com
http://www.stopbalesdegoma.org
http://www.ojocontuojo.org
http://www.rereguardaenmoviment.org
http://www.acampadadebarcelona.org
http://www.youtube.com/user/15Mbcn

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv