iDiots Via @BLR_VFXiDiots Via @BLR_VFX - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
04:04
iDiots Via @BLR_VFX


No és un secret que ens encanta robots aquí a BLR http://biglazyrobot.com , així que volia que fossin els herois en el nostre últim clip de promoció. Cotxes de luxe amb motors de gran abast per impulsar a través de camins sota severes restriccions de velocitat, televisió per cable, que ens permet pagar per veure tot tipus d'esports, tot des del nostre còmode sofà, i, per descomptat, hiper-costosos telèfons mòbils que fan gairebé tot, excepte fer una trucada telefònica decent.

Sí, la nostra felicitat es basa en coses que no necessitem i que es regeixen per les entitats que no controlem, i què? Seu i encén el televisor!

Els robots van ser presos de reals maquetes robot japoneses , i ara tenen una posició privilegiada en el nostre museu de coses rares. El dolent de la pel·lícula escup fum real fora de la seva boca! L'entorn es compon de cases de cartró que es van integrar amb l'ajuda d'ajustaments de la càmera. Tot serveix per al propòsit de crear un ambient homogeni mut en què estem definits pel que tenim, és a dir, les mateixes coses.

No us prengueu massa seriosament el missatge. Aquest és un vídeo promocional que hem fet per riure'ns de nosaltres mateixos. Tots tenim un interior un iDiot, i és tan divertit!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv