Contra el tràfic de persones i l'explotació sexual. La Jonquera (30/11/2013)Contra el tràfic de persones i l'explotació sexual. La Jonquera (30/11/2013) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
14:57
Contra el tràfic de persones i l'explotació sexual. La Jonquera (30/11/2013)


Acció a la Jonquera: Contra el tràfic de dones i menors, contra l'explotació sexual.

Plataforma Catalana pel dret a NO SER prostituïdes
Els nostres cossos no són mercaderies !

REIVINDIQUEM :
La supressió de tota forma de repressió contra les persones prostituïdes.
La regularització de les persones immigrades prostituïdes, sense obligació de denúncia de les xarxes de proxenetes o traficants.
Una legislació que permeti lluitar efectivament contra el tràfic i l'explotació sexual i que responsabilitzi els "clients prostituïdors", declarant la compra de favors sexuals com una violència de gènere.
Polítiques alternatives, oferint suport jurídic, assistencial, formació professional i accés als serveis socials a les persones en situació de prostitució, amb l'objectiu d'ajudar totes les qui ho desitgin a sortir-ne i accedir a una feina digna.
Educació escolar, així com formació de les administracions públiques, justícia i policia, en valors igualitaris i no sexistes.

http://www.donesdenllac.org

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv