La Via Catalana des de l'aireLa Via Catalana des de l'aire - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
11:12
La Via Catalana des de l'aire


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), entitat organitzadora de la Via Catalana cap a la independència, publica avui un arxiu audiovisual en el qual ressegueix, des de l'aire, la històrica Cadena Humana celebrada el passat 11 de setembre del 2013.

Durant la Diada, 24 avions ultralleugers van sobrevolar la ruta marcada per l'ANC. Van immortalitzar la Cadena Humana des del seu inici, a Alcanar, fins al final, a El Partús. Tot resseguint el litoral català.

La Cadena que perseguia "convertir en realitat l'anhel majoritari dels catalans, esdevenir un nou Estat d'Europa", segons van explicar els seus organitzadors, té pendent encara la publicació de la gigafoto. Es tracta d'una instantània que van fer diferents voluntaris fotògrafs des de tots els trams de la via. Aquest cop, des de terra.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv