El Raval està en venda (Lip dub) (28/12/2014)El Raval està en venda (Lip dub) (28/12/2014) - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
07:19
El Raval està en venda (Lip dub) (28/12/2014)


Aquest 28 de Desembre, dia dels innocents, els veïns i veïnes del Raval hem decidit reunir-nos per assenyalar als culpables.

Com deveu recordar, el mateix dia que es va pintar el mural en memòria de Juan Andrés Benítez vam gravar un vídeo-escrache-musical en honor a la nostra regidora de Ciutat Vella, la Mercè Homs.

En ser aquest vídeo una cosa del barri i pel barri, teníem ganes de poder veure el vídeo tots junts, amb els veïns i veïnes; és per això que ens hem reunit a la Casa de la Solidaritat per presentar-lo i riure tots plegats mentre preníem un bon vermouth de la casa: com era d'esperar els beneficis son per poder seguir cobrint les despeses de l'acusació popular contra els assassins de Juan Andrés Benítez.

Però el Lip Dub que presentàvem no ha estat l'únic vídeo del que hem pogut gaudir. Després d'una presentació per part de l'Iñaki, hem començat l'acte amb el vídeo de CiU que la mateixa Mercè Homs va protagonitzar i que ha provocat una barreja d'estupefacció, incredulitat i una potent xiulada general. Tot seguit hem rigut de valent amb l'escrache-musical; i finalment hem viscut un moment emocionant amb el videoclip del 'Colectivo la Llama', una nova generació d'artistes del barri que també han estat presents a l'acte i amb qui hem pogut parlar del seu projecte.

Per últim només convidar-los a que compartiu i difongueu el vídeo tant com pugueu. No us el quedeu per vosaltres, que tothom el pugui gaudir!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv