Escorcoll policial a Can Vies. (29-01-2014) Via PatoJMAEscorcoll policial a Can Vies. (29-01-2014) Via PatoJMA - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
04:55
Escorcoll policial a Can Vies. (29-01-2014) Via PatoJMA


En vistes de que els mitjans de comunicació dominats pels poders retallen el que els hi dona la gana, aquí està la declaració ÍNTEGRA de Ferran Aguiló, veí de Sants i portaveu de la "Plataforma Can Batlló és pel barri".

La matinada del 29 de gener, al barri de Sants, un desmesurat operatiu de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i una quantitat també desmesurada d'agents de paisà han entrat al Centre Social Okupat de Can Vies, esbotzant les portes i ocupant, també, tot el barri.
Segons la policia, el motiu era fer un escorcoll relacionat amb les detencions de sis persones (en diferents localitats) a les que se'ls hi implica en una baralla amb un grup ultra dretà, el dia 12 d'octubre, que els van denunciar.

Les persones que al moment de irrupció policial estaven a Can Vies han estat retingudes i incomunicades.

+ info: http://canvies.barrisants.org/escorcollcanvies/

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv