Grups feministes s'encadenen a les portes de la Sagrada FamíliaGrups feministes s'encadenen a les portes de la Sagrada Família - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
Grups feministes s'encadenen a les portes de la Sagrada Família


La reforma de la llei de l'avortament que ha impulsat el Partit Popular està suscitant tot tipus de mobilitzacions en contra. Diumenge 9 de febrer al matí, diversos col·lectius feministes (Acció Lila de Manresa, Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, Gatamaula de Barcelona, Justa Revolta de Sabadell, Horta Feminista del barri d'Horta i el col·lectiu de dones de l'Eixample) van encadenar-se a les portes de la Sagrada Família per denunciar el retrocés que aquesta llei significa per als drets de les dones.

Durant més de dues hores les gairebé 100 persones concentrades davant del temple no van parar de cridar consignes a favor del dret al propi cos.

Al final van llegir un manifest on deixaven clara la seva posició: "Si la sanitat pública no ofereix els mitjans per garantir avortaments segurs, les dones ens tornarem a organitzar, tornarem a desobeir i tornarem a avortar amb els nostres propis mitjans."

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv