TR3SCENTS #TV3enLluita #Catràdioenlluita #BrauliCessamentTR3SCENTS #TV3enLluita #Catràdioenlluita #BrauliCessament - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
TR3SCENTS #TV3enLluita #Catràdioenlluita #BrauliCessament


L'èpica s'alia amb els treballadors de TV3, que aquest dijous, 20 de febrer, viuen la sisena jornada de vaga acordada en referèndum el passat 7 de febrer, i ho fa a través del vídeo 'Tr3scents', una combinació d'imatges dels vaguistes amb seqüències de la pel·lícula '300' que narra la resistència d'un reduït exèrcit d'espartans a davant l'atac de l'invasor persa durant la Segona Guerra Mèdica.

A partir de la similitud dels resistents, tres centenars, i els gairebé tres-cents acomiadats a Televisió de Catalunya, el muntatge combina imatges heroiques del film amb la lluita dels treballadors i les seves principals demandes.

Aquest dijous acaba el cicle de sis vagues alternes aprovada en referèndum en rebuig a la proposta de més retallades salarials. Aquesta tongada de dies de vaga va començar el 10 de febrer amb una aturada de 12 hores, van seguir tres vagues de quatre hores els dies 12, 14 i 16 de febrer, una altra de dotze hores el 18 de febrer i finalment avui, amb una vaga prevista de 24 hores.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv