Matí de resistència a l'Ateneu Popular de l'Eixample - Via @lainterviaMatí de resistència a l'Ateneu Popular de l'Eixample - Via @laintervia - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:58
Matí de resistència a l'Ateneu Popular de l'Eixample - Via @laintervia


La data fixada pel desallotjament era dimarts 8 d'abril i des de primera hora del matí, nombroses persones es van anar concentrant a l'entrada del passatge on està situat l'Ateneu.

Un esmorzar i una mostra de llibres per compartir van fer més suportable l'espera. També es va realitzar un mural en defensa de les okupacions.

Cap a les dotze del migdia va arribar la comitiva judicial que després de parlar amb l'advocat de la propietat va marxar cancel·lant l'ordre de desallotjament.

L'advocada de l'Ateneu no en va tenir constància fins passades les tres de la tarda.

En aquests moments encara és incert qui serà el proper dia que es fixarà per executar la sentència. Malgrat tot, les activitats a l'espai continuen.

info: Matí de resistència a l'Ateneu Popular de l'Eixample

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv