Simone de Beauvoir - No es neix dona (Cas)Simone de Beauvoir - No es neix dona (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
51:35
Simone de Beauvoir - No es neix dona (Cas)


Un documental de Virginie Linhart produït per Zadig Productions en col·laboració amb Sofiber i la participació de France 5 on es commemora la publicació del "Segon sexe" i es valora la figura de Simone de Beauvoir.

Simone de Beauvoir (París, 9 de gener de 1908 - 14 abril 1986), va ser una novel·lista i filòsofa francesa. Va escriure novel·les, assajos, biografies i monogràfics sobre temes polítics, socials i filosòfics. El seu pensament s'emmarca dins de l'existencialisme i obres com "El segon sexe" són elements fundacionals del feminisme. Va ser parella del també filòsof Jean Paul Sartre.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv