Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández - Corrandes d'ExiliSílvia Pérez Cruz i Raül Fernández - Corrandes d'Exili - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
06:40
Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández - Corrandes d'Exili


Un dia, mentre estaven de gira en el primer projecte que compartien, Raül Fernández (Refree) li va dir a Sílvia Pérez Cruz: 'després d'això tu i jo no tornarem a treballar junts. Som incompatibles'. Massa caràcter, massa tossuderia a una banda i a l'altra. Va arribar un punt en què no se suportaven. Però Refree i Sílvia Pérez Cruz no es van separar. Al contrari. Perquè es van adonar que el que passava no era que fossin incompatibles, sinó que eren iguals. I per tots dos va ser una revelació.

En aquella primera trobada que gairebé va ser l'última, Immigrasons, cantaven cançons populars de Catalunya i l'Argentina. Ara es busquen per gairebé tot el que fan. Repertori propi i aliè, música tradicional i d'autor. Tant és. Ell produeix els discos d'ella, ella canta en els discos d'ell. El Raül diu que no ha conegut mai un altre músic que l'entengui com la Sílvia. Ella diu que la seva connexió amb Refree és una cosa animal, que no la té amb ningú més.

Des d'Immigrasons, el 2006, han tingut temps per acostumar-se a això de 'tenir telepatia', com diu la Sílvia. Però hi ha dies, com el de la sessió que van gravar a La Casa Murada, quan passen coses extraordinàries, que encara s'estremeixen de joia per haver-se trobat.

Crèdits:
Sílvia Pérez Cruz: veu.
Raül Fernández: guitarra.

Imatge:
Enregistrat per Raimon Fransoy i Xavier Puig a La Casa Murada.
Editat per Macià Florit, Raimon Fransoy i Xavier Puig a Elsabeth Produccions.
So:
Enregistrat per Jordi C. Corchs a La Casa Murada.
Mesclat per Jordi C. Corchs a Infusiones Musicales.
Text:
Roger Roca.
Cuina:
Societat Cultural i Recreativa "El Papiolet".

La Casa Murada, Març de 2012.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv