Turístic Bus 2014 Via PatoJMATurístic Bus 2014 Via PatoJMA - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:27
Turístic Bus 2014 Via PatoJMA


En un país on el salari és de 645, el transport públic ara costa 2,15.
TMB, l'empresa que explota el servei públic del transport, a l'àrea de Barcelona, augmenta els preus mentre manté a 603 directius amb cotxes oficials i amb uns sous altíssims desconeguts.
Molts d'aquests directius són ex-càrrecs polítics públics que han aconseguit aquests llocs de"treball" com a pagament de favors debuts i/o per haver beneficiat a l'empresa o alguns dels seus directius, quan exercien el seu càrrec públic.
Barcelona, la ciutat de la corrupció institucional!
A Barcelona, la gent jove ha d'emigrar de la seva ciutat perquè els beneficis del turisme no repercuteixen als ciutadans, si no que a causa del turisme, el cost de la vida cada vegada és més alt.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv