Colpegen a un home d'uns 60 anys que havia cridat Colpegen a un home d'uns 60 anys que havia cridat
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
00:51
Colpegen a un home d'uns 60 anys que havia cridat "culpables" en un mítin del PP


Un home d'uns seixanta anys ha interromput aquest dilluns un míting del PP a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) al crit de "culpables", just quan entraven al recinte el ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos; la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, i el candidat del PP català a les eleccions europees, Santi Fisas.

Immediatament, l'home ha estat desallotjat de la sala després d'un forcejament després del que ha resultat ferit a la boca per un cop de puny, i ha abandonat l'edifici portat a coll per membres de seguretat alhora que cridava "pp assassins".

Abans de l'acte s'han manifestat a les portes del recinte més d'un centenar de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que esperaven a De Guindos amb cartells per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre l'habitatge que es tramita al Congrés, cosa que ha portat el ministre a accedir al míting directament des del pàrquing.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv