Documental  Documental
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:17
Documental "Sin Permiso" - Teaser (Cas)


Sinopsi: Aquesta producció busca portar a l'espectador una realitat desconeguda per a molts, la dels esdeveniments que inunden aquest gran espai comú anomenat carrer i la lluita de l'art per sobreviure-hi, al marge de "permisos".

La marca Barcelona, projecta la seva imatge de ciutat cosmopolita, oberta i acollidora de la creativitat artística ("Barcelona nurishes creativity"), però la realitat als seus carrers està marcada per l'impacte diari de les ordenances municipals que cada vegada són més restrictives amb el ús de l'espai públic i l'art en particular. En un marc jurídic de descrèdit polític i de retrocés de les llibertats sense precedents, artistes de totes les talles i tot tipus de buscavides resisteixen en una veritable disputa per la llibertat en l'espai urbà.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv