#SergiLlibertat#SergiLlibertat - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
01:10
#SergiLlibertat


La família, companys, amics i totes les persones de l'entorn d'en Sergi Rubia Olives, ingressat des del passat divendres 30 de maig a la presó de Can Brians 1, acusat de desordres públics amb motiu de les mobilitzacions que s'han produït a rel del desallotjament i enderrocament del Centre Social de Can Vies i ÚNIC dels detinguts al que se li ha ordenat presó preventiva, volem manifestar la nostra indignació i donar a conèixer a tots el mitjans els detalls de la seva detenció.
Abans de tot volem senyalar que en Sergi és una persona sense cap tipus d'antecedents, que mai s'ha vist involucrat en cap conflicte, ni està relacionat amb cap grup violent.
Per el contrari es un jove compromès amb els valors de la convivència, solidaritat i cohesió, com ho demostra dia a dia a través de la seva feina com auxiliar d'infermeria i la seva activitat dins el si dels Castellers de Barcelona, on ha desenvolupat una gran tasca en benefici d'aquesta entitat des del 2005.
Més informació: http://www.sergillibertat.cat

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv