[Andalucia] FLO6x8 en el Parlament [Andalucia] FLO6x8 en el Parlament
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:11
[Andalucia] FLO6x8 en el Parlament "AcortandoDistancias" #ManijerosDeLaTroika


Dos cantaoras i un cantaor, integrants del col·lectiu Flo6x8, van interrompre ahir el Ple del Parlament Andalús. Davant les mirades atònites d'uns parlamentaris que no sabien el que passava, i mentre la Portaveu Socialista demanava la paraula, els tres van dedicar uns fandangos als senyors parlamentaris, als quals consideren #ManijerosDeLaTroika.

Reclamaven així un #ProcesoConstituyente i una nova #LeyDeLeyes . Van ser expulsats del Parlament, però avisen: "Us cantarem les quaranta en qualsevol dels llocs públics on treguin el cap les vostres venerables cares".

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv