22O: Vaga de Totes #FemCorrerLaVaga22O: Vaga de Totes #FemCorrerLaVaga - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
03:22
22O: Vaga de Totes #FemCorrerLaVaga


Posem en marxa la campanya #FemCorrerLaVaga per donar difusió a la vaga del 22 d'octubre i expressar com i per què volem aquesta vaga.

Des de la Vaga de Totes fem còrrer la vaga donant raons per una vaga feminista, de cures, productiva i no productiva, una vaga de jubilades, estudiants, precàries, aturades, professionals, mestresses, migrants...

Per això plantegem 4 preguntes a les dones per crear juntes aquesta vaga:

1- Per què vols fer una vaga?

2- Com la faries?

3- De quina manera podries participar-hi?

4- Amb qui hi aniries?

Tu també pots participar fent el teu propi vídeo amb el mòbil, la càmera o el mitjà que prefereixis, fent aquestes 4 preguntes i enviant el vídeo a femcorrerlavaga@gmail.com o a través de Wetransfer.

Entre totes #femcorrerlavaga cap al 22 d'octubre!!!

Perquè nosaltres ja vivíem en crisi abans de la crisi. Les dones movem el món, ara l'aturem! #VagadeTotes! Totes a la vaga!

http://vagadetotes.wordpress.com/2014/07/10/312/

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv