Fals Orgasme [=Fake Orgasm] (VOAngSCas)Fals Orgasme [=Fake Orgasm] (VOAngSCas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:21:41
Fals Orgasme [=Fake Orgasm] (VOAngSCas)


"Fals orgasme" (2010) conté algunes de les imatges més desconcertants del cinema català recent. El tercer llargmetratge de Jo Sol és un retrat de l'artista conceptual britànic Lazlo Pearlman, que fa servir expressions com "anarquista del cos" o "il·lusionista del gènere" per autodefinir-se. A partir de les seves "performances" provocatives, la pel·lícula planteja una reflexió divertida sobre les mentides de la vida sexual i, de forma xocant i inesperada, deixa pas a un discurs impactant sobre la teoria de gènere i la construcció permanent de la pròpia identitat.

Jo Sol insisteix amb "Fals orgasme" en la línia iniciada amb l'anterior, "El taxista ful" (2005). El director s'instal·la en el territori de l'ambigüitat genèrica i factura una proposta que desafia els sentits, els prejudicis i els dogmes de l'espectador. Una proposta juganera, alhora que rigorosa, que va ser premiada al Festival de Cinema Espanyol de Màlaga com a millor pel·lícula de la Secció ZonaZine.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv