Ella (Cas)Ella (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
09:09
Ella (Cas)


- Hola!
- ...
- Sí, sí, t'estic parlant a tu.
- ...
- Síiiiiiii, tu. No miris a una altra banda.

T'imagines què sentiries si un dia sabessis que les teves converses més íntimes les pot escoltar tot el veïnat? Si qualsevol pogués saber quin és el teu proper destí de vacances, la teva postura preferida per dormir, aquesta mania inconfessable?
I si et dic que ja està passant?
No em creus?
Mira, mira ... ELLA t'ho explicarà tot.

ELLA ens explica què passa amb les teves dades a internet, qui usen les teves dades i per a què, per què hi ha tants serveis gratuïts per a tu. ELLA ens descobreix com ens exposem sense adonar-nos i ens dóna algunes solucions senzilles i bàsiques per començar a protegir-nos.

Realització: CURRUSCU.
Producció: Pobles - Revista d'Informació i Debat, Pau amb Dignitat.
Col·laboració: Donestech.
Dóna suport: Agència Basca de Cooperació per al Desenvolupament / Ganapenerako Lankidetzaren Euskal Agentzia, Diputació Foral de Guipúscoa / Gipuzkoako Foru Aldundia.
Durada: 9 minuts.
Més informació: revistapueblos.org.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv