La Viga (Cas)La Viga (Cas) - SantsTV
 Cinema 
Publica a Diaspora Web
15:46
La Viga (Cas)


Curtmetratge dirigit per Roberto Lázaro. Goya al millor curtmetratge de ficció el 1997. Basat en fets reals ocorreguts en el segle XVIII a Ohanes (Almeria) segons actes Arxiu Municipal.
L'adaptació es localitza en un poble de la Castella de finals del S XIX.
En un poble de Castella a finals del SXIX, un mestre d'escola i el seu alcalde disputen sobre qui ha d'afrontar la reforma de l'escola. Cadascú aporta els seus motius sense entrar en raó. El temps passa i no sembla haver-hi solució.
robertolazaro.es

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv