MIRADES. Retrats Sense Sostre [ Tràiler ]MIRADES. Retrats Sense Sostre [ Tràiler ] - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
02:07
MIRADES. Retrats Sense Sostre [ Tràiler ]


El proper 27 de Novembre tindrà lloc l'estrena del documental MIRADES Retrats Sense Sostre a les 20.00h a la Filmoteca de Catalunya.

Un projecte de més de dos anys on un equip de persones sense llar, coordinat per CàmeresiAcció, formen l'equip audiovisual d'aquest documental. La càmera deixa doncs de ser l'objecte per a ser el subjecte que narra i conviu amb la mateixa història que s'explica.

Sinopsi:
Emmarcat en el projecte Retrats Sense Rostre, artistes i investigadors socials s'han trobat amb persones sense llar, generant relacions que humanitzen i unifiquen la vulnerabilitat que comparteixen davant la problemàtica de l'habitatge. Un joc de mirades on la frontera entre observat i observador es desdibuixa. L'art i l'etnografia conflueixen convidant a la reflexió sobre l'estructura del sistema socio-econòmic actual.

Fitxa tècnica:
Mirades. Retrats Sense Sostre
Direcció: Equip Audiovisual Retrats Sense Sostre, CàmeresiAcció
Producció: Catalunya
Any: 2013-2014
Idioma original: català
Versió: VC
Durada: 60′
Apta per a tots els públics
+ info: http://www.filmoteca.cat/web/programacio/cicles/avui-documental/mirades-retrats-sense-sostre-amb-presentacio-a-carrec-de-manuel

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv